Uitnodiging Future Green City 2016

10-11-2016

Van dinsdag 29 november tot en met donderdag 1 december vindt de vakbeurs Future Green City 2016 plaats in de Brabanthallen 's Hertogenbosch.

Zo’n 73% van alle Europeanen woont in steden. In 2050 zal dit percentage ruim 82% zijn. Dat betekent dat er nog ruim 36 miljoen nieuwe stedelingen bijkomen en daarmee o.a. ook de afvalproductie en het aantal verkeersbewegingen. Ruimte wordt schaarser en de leefbaarheid in de stad staat ook onder druk door de klimaatverandering. Korte en hevige regenbuien en het hitte-eilandeffect geven overlast in de steden.

Op Future Green City 2016 staat een integrale aanpak van het realiseren van de leefbare, toekomstbestendige stad centraal. Met exposanten op het gebied van de bouw, infra, water, milieu en groen. Van solitaire bomen tot groene daken en gevels. Van groene geluidsschermen tot slimme mobiliteitssystemen. Van opvang en hergebruik regenwater tot natuurvriendelijke oevers. Van circulaire economie, duurzame bouwconcepten tot energieneutraal stadsdeel.

Joosten Kunststoffen heeft passende oplossingen voor de thema's waterbeheersing en groen in de stad.
Tijdens Future Green City 2016 ligt bij Joosten de nadruk op:

GROEIPLAATSVERBETERING  |  ECO- EN GROENDAKEN  |  WATERBUFFERING EN INFILTRATIE

De toegang is geheel GRATIS wanneer u zich registreert via onderstaande button.

 

 « naar overzicht


Nieuwsbrief

Meld u aan en blijf op de hoogte

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Zakenvriend van

Logo Zakenvriend van KWF