Joosten op Water in de Openbare Ruimte

23-10-2016

Op dinsdag 8 november 2016 komen in Expo Houten professionals bijeen om kennis en inspiratie te delen op het gebied van water in de openbare ruimte. De gelijknamige vakbeurs biedt voor het tweede jaar op rij een platform voor alle geïnteresseerden.

Het duurzaam (her)inrichten van de openbare ruimte is, voor nu en in de toekomst, de belangrijkste taak van de stadsbestuurders. Grotere hoeveelheden regenwater met wateroverlast als gevolg, droogte, hittestress in steden, overstromingen door rivierwater of zeespiegelstijging en veranderende dag- en nachttemperaturen zorgen ervoor dat steden hun openbare ruimte klimaatbestendig moeten inrichten. Het niet of slecht opvangen en afvoeren van regenwater heeft bijvoorbeeld al voor honderden miljoenen schade gezorgd.

Joosten Kunststoffen is te vinden op stand 2.035 en legt de nadruk op Waterberging & Infiltratie, Groeiplaatsverbetering en Ecodaken. Daarnaast kunnen wij u natuurlijk informeren over onze andere producten en diensten met betrekking tot de GWW en groensector.

De beurs bezoeken betekent:

  • Gratis toegang tot de beursvloer en de lezingen.
  • De laatste ontwikkelingen en innovaties ontdekken.
  • Genieten van gratis koffie, thee en fris.
  • Netwerken met vakgenoten en collega's.
  • Makkelijk kunnen parkeren dankzij ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Registreer via deze link

 « naar overzicht


Nieuwsbrief

Meld u aan en blijf op de hoogte

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Zakenvriend van

Logo Zakenvriend van KWF