Joosten Concepts bouwt steile wandconstructie High Tech Campus Eindhoven

25-03-2016

Joosten Concepts bouwt, met partners Joosten kunststoffen, Tensar, Geologics en Schanskorvenmontage, in samenwerking met KWS Eindhoven een steile wandconstructie met een 1750m2 schanskorven facing op High Tech Campus Eindhoven. Deze steile wandconstructie met geïntegreerde schanskorven wordt gebouwd alvorens parkeergarage P9 kan worden gebouwd.

Uniek is de koppeling tussen de schanskorven en de geogrids van Tensar. De bodkin verbinding met een kunststof staaf zorgt voor een ononderbroken trekkracht over de volle lengte van de schanskorven. Zo wordt er een trekvaste verbinding gecreëerd tussen de schanskorven en de steile wandconstructie waardoor de schanskorven tot in lengte der jaren visueel strak en recht blijven.

Joosten Concepts is uw partner voor geotechnische oplossingen. Het leveren en aanbrengen van steile wandconstructies met facing, laagreducering van traditionele ophogingen door middel van grondwapening, leveren en aanbrengen asfaltwapening, paalmatrassystemen, EPS constructies en folie toepassingen.

      

    « naar overzicht


Nieuwsbrief

Meld u aan en blijf op de hoogte

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Zakenvriend van

Logo Zakenvriend van KWF