Groene Sector Vakbeurs 2015

18-11-2014

     

Joosten Kunststoffen en Joosten Ecodak zijn van 13 t/m 15 januari weer aanwezig op de Groene Sector Vakbeurs om u op de hoogte te brengen van de nieuwste ontwikkelingen. De beurs zal met name in het teken staan van groeiplaatsverbeteringen met behulp van kunststof producten. Door kunststoffen in te zetten heeft u de controle over het groeibeleid.

   

Net zoals vorig jaar is er weer een uitgebreide opstelling van Greenleaf®.
Greenleaf® heeft wereldwijd aangetoond de perfecte groeiplaatsinrichting te kunnen creëren in stedelijke gebieden. Het ondergrondse systeem sluit naadloos aan op de boomspiegels en -roosters. De boomspiegels kunnen zelfs "custom made" worden geproduceerd. Daarnaast heeft Joosten Kunststoffen speciaal voor de Nederlandse markt een aantal producten die worden geïntegreerd in het Greenleaf® programma. Met het hele concept is het mogelijk om in elk probleemgebied een perfecte groeiplaats te realiseren. Het hele programma kan worden gecomplementeerd met, een daarvoor speciaal ontwikkeld, Greenleaf® bomengrond. Voor probleemgebieden kunnen wij per situatie een gedegen advies uitbrengen.

  

 

Joosten Ecodak is vooruitstrevend en levert al jaren zeer duurzame drainage- en buffersystemen van onder andere Diadem®. Daken zijn niet de makkelijkste plaatsen om beplanting te laten groeien. Deze drainage systemen zorgen voor een zeer goede waterhuishouding waardoor er een perfecte groeiplaats ontstaat. Diadem® systemen zorgen voor een goede drainage maar ook voor voldoende water in lange droge perioden.
Het is belangrijk om klanten te "ontzorgen" en Joosten Ecodak levert naast de verschillende drainage- / buffersystemen ook de bijbehorende substraten en vegetatie / sedummatten. Net zoals voor groeiplaats inrichtingen geldt ook voor groendaken dat wij een uitgebreid advies, op basis van zeer lange ervaring, kunnen geven.  

Alvast registreren voor een bezoek? Klik op het logo van de Groene Sector Vakbeurs bovenaan de pagina!

Graag zien wij u op onze stand, nummer 336!

Met vriendelijke groet,

Joosten Kunststoffen & Joosten Ecodak   « naar overzicht


Nieuwsbrief

Meld u aan en blijf op de hoogte

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Zakenvriend van

Logo Zakenvriend van KWF